Luovat Lenkit

Tervetuloa Luovalle lenkille!

Luova lenkki on kollektiivinen kävelylenkki, joka yhdistää liikunnan ja ohjatun verkostoitumisen. Jokaisella lenkillä on oma aiheensa, jota käsittelemme yhdessä.


Luova johtajuus: 

Nämä lenkit on tarkoitettu etenkin esimiehille, työnjohtajille, tiiminvetäjille, projektipäälliköille, myyntipäälliköille, jne. Jos vastuullasi on alaisia, ihmisiä joiden esimies ja esikuva olet, kuinka kannustat alaisiasi luovuuteen? Kuinka pidät huolta että itseohjautuvuus, työntekijöiden ideat, ajatukset ja kehitysehdotukset tulevat kuulluksi? Kuinka rohkaiset uusien ajatusten ja ideoiden esiintuomiseen, ja yleensä luomiseen?
Luovuus on eräs tärkeimmistä työelämän taidoista. Onhan teidän työyhteisönne luovuus-asiat kunnossa?

Luova työyhteisö: 

Näillä lenkeillä keskitymme luovaan työyhteisöön, luovien työkalujen ja harjoitusten jakamiseen, ja uusien työtapojen kehittelemiseen! Tulossa siis innovatiivista, mielikuvitusrikasta, antoisaa ideoiden pallottellua!

Luova ohjaus: 

Oletko ohjaaja, opettaja, valmentaja? Työskenteletkö lasten ja nuorten parissa? Kuinka käsitellä luovuutta lasten kanssa? Voimme oppia lapsilta usein paljon, mutta kuinka tukea lapsen ja nuoren luovaa puolta? Tule jakamaan ajatuksia, ja saamaan konkreettisia työkaluja ja menetelmiä lasten ja nuorten luovuuden ohjaamiseen ja tukemiseen!

Luova laiskuus:

Luovuus vaatii aikaa ja rauhaa hauduttaa ideoita, kiire tappaa luovuuden. Terveys ja työkyky vaativat myös lepoa ja kiireettömyyttä. Hektinen elämä kasaa paljon paineita ja odotuksia, ihmisiä ohjailee usein ulkoa tuleva, eikä sisäsyntyiselle intuitiolle ja luovuudelle tunnu jäävän silloin aikaa. Työuupumus, mielekkään sisällön puute alkaa vaivata työssä ja vapaalla. Kuinka siis päästä tästä kaikesta yli? Sallimalla luova laiskuus!