Luovat Lenkit

Tervetuloa Luovalle lenkille!

Luova lenkki on kollektiivinen kävelylenkki, joka yhdistää liikunnan ja ohjatun verkostoitumisen. Jokaisella lenkillä on oma aiheensa, jota käsittelemme yhdessä.
Lenkki alkaa Imatran Urheilutalon pihasta, ja päättyy samaan paikkaan. Se, mitä tapahtuu lenkin aikana, on keskustelu, jakaminen, oivallukset, ideoiden ja ajatusten vaihto! Lenkkiä "koordinoi" luovuusvalmentaja Henna Laitinen. Idea on käydä lenkki läpi keskustellen pareittain. Parit kuitenkin vaihtuvat lenkin aikana monta kertaa, joten saat täyden hyödyn verkostoitumisesta, tutustuessasi uusiin ihmisiin! Loppuvenyttelyjen aikana puramme vielä lenkin annin yhdessä.

Siis mistä? : Urheilutalon edestä, ja paluu samaan paikkaan. (siis Vuoksen lenkki)
Luova lenkki on täysin ilmanen, ja mahtava mahdollisuus itsensä kehittämiseen sekä verkostoitumiseen!
Lenkin koordinoi, ja mukana lenkkeilee luovuusvalmentaja Henna Laitinen.

HUOM! Ilmoittauduthan lenkille etukäteen, osoitteeseen henna@lahemmasluovuutta.fi / numeroon 050-321 8090!
Mikäli ilmoittautuneita ei ole - lenkki peruuntuu.
Ei anneta sateen haitata - siis pukeutuminen vallitsevan säätilan mukaan!

Heinäkuun Luovat Lenkit:

Luova johtajuus: ma 2.7 klo 10 & to 5.7 klo 18

Nämä lenkit on tarkoitettu etenkin esimiehille, työnjohtajille, tiiminvetäjille, projektipäälliköille, myyntipäälliköille, jne. Jos vastuullasi on alaisia, ihmisiä joiden esimies ja esikuva olet, kuinka kannustat alaisiasi luovuuteen? Kuinka pidät huolta että itseohjautuvuus, työntekijöiden ideat, ajatukset ja kehitysehdotukset tulevat kuulluksi? Kuinka rohkaiset uusien ajatusten ja ideoiden esiintuomiseen, ja yleensä luomiseen?
Luovuus on eräs tärkeimmistä työelämän taidoista. Onhan teidän työyhteisönne luovuus-asiat kunnossa?

Luova työyhteisö: ma 9.7 klo 10 & to 12.7 klo 18

Näillä lenkeillä keskitymme luovaan työyhteisöön, luovien työkalujen ja harjoitusten jakamiseen, ja uusien työtapojen kehittelemiseen! Tulossa siis innovatiivista, mielikuvitusrikasta, antoisaa ideoiden pallottellua!

Luova ohjaus: ma 23.7 klo 10 & to 26.7 klo 18

Oletko ohjaaja, opettaja, valmentaja? Työskenteletkö lasten ja nuorten parissa? Kuinka käsitellä luovuutta lasten kanssa? Voimme oppia lapsilta usein paljon, mutta kuinka tukea lapsen ja nuoren luovaa puolta? Tule jakamaan ajatuksia, ja saamaan konkreettisia työkaluja ja menetelmiä lasten ja nuorten luovuuden ohjaamiseen ja tukemiseen!

Luova laiskuus: ma 30.7 klo 10

Luovuus vaatii aikaa ja rauhaa hauduttaa ideoita, kiire tappaa luovuuden. Terveys ja työkyky vaativat myös lepoa ja kiireettömyyttä. Hektinen elämä kasaa paljon paineita ja odotuksia, ihmisiä ohjailee usein ulkoa tuleva, eikä sisäsyntyiselle intuitiolle ja luovuudelle tunnu jäävän silloin aikaa. Työuupumus, mielekkään sisällön puute alkaa vaivata työssä ja vapaalla. Kuinka siis päästä tästä kaikesta yli? Sallimalla luova laiskuus!

Naiseuden Voiman sydänpiiri: Eheys

keskiviikkona 11.7 klo 18-20

Naiseuden Voiman sydänpiiri:

Imatran ensimmäisen sydänpiirin aihe: EHEYS

Illan hinta on 20€, sis. tee/kahvi.
Lämpimästi tervetuloa mukaan! ♥ 

Mukaan mahtuu vain kymmenen naista, joten varaa paikkasi etukäteen sähköpostitse osoitteeseen henna@lahemmasluovuutta.fi.
Ilmoitan sinulle tarkemmat tiedot illasta, sekä paikan myöhemmin.
Piiri toteutuu, mikäli vähintään kolme naista ilmoittautuu mukaan.

Illan aikana keskustelemme, sekä lähestymme eheyden teemaa luovuuden näkökulmasta. Millaista on olla eheä, kokonainen, omassa voimassaan. 

Ehetymisiin! ♥

Lähemmäs Luovuutta alkaa järjestää Naiseuden Voiman piirejä Imatralla. Naiseuden voima on rakkautta ensisijassa itseämme kohtaan. Kun opimme rakastamaan, hyväksymään ja voimistamaan itseämme sisältäkäsin, meillä on annettavaa myös ulospäin. Naiseuden voimassa yhdistyvät naisen vahvuus ja herkkyys. Suuri viesti maailmalle on se, että naiset ovat avain muutokseen, kun saavat voimaannutettua itsensä!

Naiseuden voimassa halutaan jakaa tärkeää sanomaa, voimaantumistarinoita, ideoita, ajatuksia ja työkaluja henkisen kasvun ja hyvinvoinnin polulla. 

Entisaikoina naiset ovat kokoontuneet piireihin, jakamaan sydäntään, purkamaan tunteitaan, palautumaan ja vahvistumaan naisina. Nykyään eläessämme hyvin maskuliinisessa, kiireisessä, suorituskeskeisessä kulttuurissa paikkaa naiseuden vahvistamiselle ei juurikaan ole. Täten koemme helposti kuormitusta, levottomuutta, turhautumista, ahdistusta ja väsymme arjessa. Patoamme kasaantuneita vihan tunteita sisäämme tai puramme niitä ympäristöömme negatiivisella tavalla.

Naistenpiirit ovat onneksi tulossa takaisin ja niille tuntuukin olevan kovasti kysyntää. Naisten piiri on tässä ajassa mahtava tapa päästä palautumaan ja voimaantumaan naisena. Piirissä on tarkoitus löytää oman sydämen ja tunteiden äärelle ja aktivoida feminiininen, hyvällä tavalla vastaanottava ja antautuva voima. Piirissä voit olla täysin omana itsenäsi sellaisena, kuin siinä hetkessä olet. Irti rooleista, yrityksestä olla jotain muuta, yrityksestä tietää mitä pitää tai tulee sanoa jne.

Piirissä opimme samalla todella tärkeää taitoa, kuuntelemista, sillä jokainen puhuu vuorollaan eikä puhujaa kommentoida. Helposti naisten välinen kommunikointi lähtee mielestä käsin. Annamme ja jopa tuputamme neuvoja ja näkemyksiämme, mietimme etukäteen, mitä sanomme ja miten reagoimme toiseen ennen kuin aidosti kuuntelemme tunnetta toisen sanojen takana. Monesti kaipaamme ainoasti tulla kuulluksi ja nähdyksi sen hetkisen tunteemme kanssa. Piirissä tämä on mahdollista. Voimme saada pyyteetöntä rakkautta ja tukea kanssasisarista ja vahvistaa sisäistä äitiämme. Saamme turvaa olla oma itsemme, kokonaisuudessamme. Piirissä läpikäydyt asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Kuka on tervetullut piiriin?
Sinä, joka olet nainen ja olet halukas avaamaan sydäntäsi ja voimaantumaan!

Naiseuden Voiman workshop: Rakkauden kielet

maanantaina 16.7.2018 klo 13-16
NAISEUDEN VOIMAN WORKSHOP: 

RAKKAUDEN KIELET

Tässä workshopissa tutkimme Gary Chapmanin esille nostamia viittä rakkauden kieltä. Mikä näistä viidestä on sinun rakkauden kielesi? Onko se sama kieli kuin puolisollasi, onko lapsellasi sama rakkauden kieli kuin sinulla? Jokainen rakkauden kieli kertoo rakkaudesta omalla tavallaan, ja ymmärtämällä rakkauden kieliä - ymmärrämme paremmin myös puolisoamme ja itseämme, lapsiamme, toisiamme. Aina emme puhu samoilla rakkauden kielillä, mutta kun puhumme, vuorovaikutus parisuhteessa, sekä muissa ihmissuhteissa helpottuu. On tärkeää tiedostaa oma rakkauden kieli; jokaiselle erilaiset eleet ja teot tarkoittavat erilaisia asioita. Voimme löytää itsemme tilanteesta, jossa yritämme osoittaa rakkauttamme, mutta se jää huomaamatta. Tai jos meille osoitetaan rakkautta, huomammeko sen?

Workshopissa alustan Chapmanin rakkauden kielten periaatteen, ja teemme yhdessä harjoituksia, joiden avulla saat selville oman rakkauden kielesi.
Voit tehdä harjoituksen myöhemmin myös liittyen kumppaniisi, lapsiisi, ystävääsi, jne.

Workshoppiin mahtuu kymmenen henkilöä, ja paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittaudu mukaan osoitteessa henna@lahemmasluovuutta.fi, ilmoitan paikan myöhemmin.

Workshopin hinta: 30 €, sisältäen kahvin/teen, sekä valmennuksen, ja kaiken materiaalin sähköisenä.