Workshoppeja valmiina, tai tilauksesta!

Lähemmäs Luovuutta järjestää workshoppeja luovuuden, itsensä kehittämisen, taiteen menetelmien, työhyvinvoinnin, vuorovaikutuksen ja esiintymiskoulutuksen merkeissä. Olen tehnyt paljon workshoppeja myös tilauksesta, asiakkaan omiin tiloihin! 

Olet tervetullut mukaan järjestämääni workshoppiin, mutta voit myös ottaa yhteyttä jos sinulla olisi idea tilattavasta workshopista esim. työpaikalle.

 

Tällä sivulla näet seuraavien workshoppien ajat ja aiheet.

 

 

maanantaina 16.7.2018 klo 13-16
NAISEUDEN VOIMAN WORKSHOP: 

RAKKAUDEN KIELET

Tässä workshopissa tutkimme Gary Chapmanin esille nostamia viittä rakkauden kieltä. Mikä näistä viidestä on sinun rakkauden kielesi? Onko se sama kieli kuin puolisollasi, onko lapsellasi sama rakkauden kieli kuin sinulla? Jokainen rakkauden kieli kertoo rakkaudesta omalla tavallaan, ja ymmärtämällä rakkauden kieliä - ymmärrämme paremmin myös puolisoamme ja itseämme, lapsiamme, toisiamme. Aina emme puhu samoilla rakkauden kielillä, mutta kun puhumme, vuorovaikutus parisuhteessa, sekä muissa ihmissuhteissa helpottuu. On tärkeää tiedostaa oma rakkauden kieli; jokaiselle erilaiset eleet ja teot tarkoittavat erilaisia asioita. Voimme löytää itsemme tilanteesta, jossa yritämme osoittaa rakkauttamme, mutta se jää huomaamatta. Tai jos meille osoitetaan rakkautta, huomammeko sen?

Workshopissa alustan Chapmanin rakkauden kielten periaatteen, ja teemme yhdessä harjoituksia, joiden avulla saat selville oman rakkauden kielesi.
Voit tehdä harjoituksen myöhemmin myös liittyen kumppaniisi, lapsiisi, ystävääsi, jne.

Workshoppiin mahtuu kymmenen henkilöä, ja paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittaudu mukaan osoitteessa henna@lahemmasluovuutta.fi, ilmoitan paikan myöhemmin.

Workshopin hinta: 30 €, sisältäen kahvin/teen, sekä valmennuksen, ja kaiken materiaalin sähköisenä.
Worskshopin ohjaajana luovuusvalmentaja Henna Laitinen.