Lähemmäs Luovuutta-opintopiiri

Onko sinulla aihe tai asia elämässäsi, johon kaipaat selkeyttä ja konkreettisia lähestymistapoja? Liittyykö se työhösi, vapaa-aikaasi, itsesi kehittämiseen? Kyseessä voi olla joku meneillään oleva projekti, tai vielä vain suunnitelmissasi oleva asia. 

Luovuusvalmennus antaa selkeitä askeleita joilla lähestyä kohti tavoitteita. Opintopiirissä teen jokaiselle henkilökohtaisen suunnitelman, jota seuraten saat selkeyttä ja konkreettisia askeleita tavoitteitasi kohti. Luovuus ei ole taiteilijoiden yksinomaisuutta, vaan kaikkien ihmisten opittavissa olevaa taitoa. Se vaatii harjoittelua siinä missä mikä tahansa muukin taito. 

Valmennuksen työkalut ovat helppoja ja yksinkertaisia, ja ne ovat sovellettavissa mihin tahansa elämän osaalueeseen, jossa tarvitaan luovaa ajattelua. Valmennus auttaa ihmistä löytämään omat sisäiset vahvuutensa yhdistettynä intuitioon. Se tarjoaa tukea, kannustusta ja ammattitaitoista ohjausta matkallasi kohti luovaa tavoitettasi.

Luovuusvalmennus on siis oikeaa ja käytännönläheistä valmennusta, joka antaa konkreettisia askeleita ja työkaluja, sekä tekemiseen meininkiä!
Mitä tahansa siis tahtoisitkin alkaa tehdä, mihin tahansa haluaisitkin selkeyttä tai suuntaa; tule mukaan luovuusvalmennukseen!

Luovuus on tärkeä taito, ja sitä voi vahvistaa. Luovuus on tärkeä voimavara, sekä monen asian mahdollistaja. 
Kuinka tärkeänä pidät esim. puhelintasi? Sitäkään ei olisi olemassa ilman luovuutta! Yhtälailla sinulla on kyky luoda uutta, ja vanhaa uudella tavalla.

Lähemmäs Luovuutta-opintopiiri on luovuuden, valovoimaisen energian, sydämen äänen, oman polun, ja sydänviestin vahvistamisen ryhmä!

Ryhmään mahtuu yhteensä kymmenen henkilöä, ja kokoonnumme yhteensä neljä kertaa. Opintopiirissä kuulemme, tuemme, kunnioitamme toinen toisiamme. Opimme, oivallamme, vahvistumme, voimaannumme oman luovuutemme ja luomisvoimamme äärellä.

Opintopiirin ohjelma koostuu netin kautta kootuista-workshopeista, tehtävistä ja harjoituksista, sekä sähköisesti lähetettävistä opintotehtävistä. 
Jokainen saa opintopiirin aikana myös oman henkilökohtaisen valmennuksen, 2 h.

Lähemmäs Luovuutta-koulutuksia on tällä hetkellä neljä erilaista:

 

LUOVAT MENETELMÄT OHJAUSTYÖSSÄ

 

Käymme läpi erilaisia luovia menetelmiä jotka sopivat ryhmien ohjaukseen.

Ohjaatpa sitten minkä ikäisiä, tai minkä kokoista ryhmää tahansa, luovat menetelmät toimivat työkaluinasi.

Aikaisempaa kokemusta luovista menetelmistä ei tarvita, päivän aikana opimme kyllä - ja ennenkaikkea innostumme oppimaan lisää!

 

Kurssilla harjoittelemme ohjaustehtäviä käytännössä, sekä luomme itse menetelmiä omille ryhmillemme. Jokainen kurssille osallistuja saa kurssilla käymämme harjoitteet itselleen.

 

Luovat menetelmät ohjaustyössä-kurssi kestää yhden päivän, (6h) ja sen hinta on 1300€ + ALV.

 

DRAAMAN TAIKAA - YHTEISÖLLINEN SATUKIRJA

 

Tässä koulutuksessa luomme yhdessä kymmenen viikon ohjelman, joka toimii yhteisöllisenä satukirjana missä tahansa yhteisössä, jossa toimit! Suunnittelemme luovien menetelmien, sekä erityisesti draaman keinoin ohjelman, jota toteutatte yhteisössäsi yhdessä - luomasi satukirjan pohjalta. 

 

Kurssilla harjoittelemme ohjaustehtäviä käytännössä. Jokainen kurssille osallistuja saa kurssilla käymämme harjoitteet itselleen.

 

Yhteisöllinen satukirja-kurssi kestää yhden päivän, (6h)

ja sen hinta on 1300€ + ALV.

  

KÄSIKIRJOITUSKURSSI LUOVILLE SANAILIJOILLE

 

Tällä kurssilla kirjoitamme, ja luomme erilaisia draamatarinoita. Tarinoita voit käyttää myöhemmin, esim. työssäsi tai vapaa-ajalla. Seikkailemme myös kuvataiteen, liikkeen ja äänien maailmassa. Kurssilla harjoittelemme ohjaustehtäviä käytännössä. Jokainen kurssille osallistuja saa kurssilla käymämme harjoitteet itselleen.

 

Käsikirjoitus-kurssi kestää yhden päivän, (6h)

 

ja sen hinta on 1300€ + ALV.