Lähemmäs Luovuutta-koulutuksia on tällä hetkellä neljä erilaista:

 

LUOVAT MENETELMÄT OHJAUSTYÖSSÄ

Käymme läpi erilaisia luovia menetelmiä jotka sopivat ryhmien ohjaukseen. Koulutus kestää joko yhden päivän, tai se on viiden kerran kokonaisuus, kymmenen kerran kokonaisuus, tai kokonaan netin kautta toteutettava. Kurssilla harjoittelemme ohjaustehtäviä käytännössä. Jokainen kurssille osallistuja saa kurssilla käymämme harjoitteet itselleen.

 

DRAAMAN TAIKAA - YHTEISÖLLINEN SATUKIRJA

Tässä koulutuksessa luomme yhdessä kymmenen viikon ohjelman, joka toimii yhteisöllisenä satukirjana missä tahansa yhteisössä, jossa toimit! Suunnittelemme luovien menetelmien, sekä erityisesti draaman keinoin ohjelman, jota toteutatte yhdessä - luomasi satukirjan pohjalta. Koulutus kestää joko yhden päivän, tai se on viiden kerran kokonaisuus, kymmenen kerran kokonaisuus, tai kokonaan netin kautta toteutettava. Kurssilla harjoittelemme ohjaustehtäviä käytännössä. Jokainen kurssille osallistuja saa kurssilla käymämme harjoitteet itselleen.

 

ROOLIPELISTÄ POTKUA TOIMINTAAN

Kuinka luot hyvän roolipelin esim. työpaikallesi? Kuinka voisit saada erilaiset lapsen syntymäpäivät? Mitä keksit kaverille polttareihin? Voisiko pomo olla iso paha susi, ja onko vaari Batman? Sopisiko sulhasen elämäntarina polttareiden teemaksi ja punaiseksi langaksi?

Tämä koulutus on yhden päivän (6 h) mittainen.

Mahdollista tilata myös netin kautta toteutettavaksi, esim. sosiaalityön työntekijöille.

 

KÄSIKIRJOITUSKURSSI LUOVILLE SANAILIJOILLE

Tällä kurssilla kirjoitamme, ja luomme erilaisia draamatarinoita. Tarinoita voit käyttää myöhemmin, esim. työssäsi tai vapaa-ajalla. Seikkailemme myös kuvataiteen, liikkeen ja äänien maailmassa. Koulutus kestää joko yhden päivän, tai se on viiden kerran kokonaisuus, kymmenen kerran kokonaisuus, tai kokonaan netin kautta toteutettava. Kurssilla harjoittelemme ohjaustehtäviä käytännössä. Jokainen kurssille osallistuja saa kurssilla käymämme harjoitteet itselleen.