Luovuus työssä-workshop

Tämä workshop antaa käytännön työkaluja luovuuden vahvistamiseen, luovan toiminnan käyttöön ottoon.

Workshopin aikana teemme erilaisia harjoituksia, joista jokaisesta opimme, keskustelemme, vaikutumme.

Workshopissa luomme myös itse omia harjoituksia, joten jokainen workshop on taatusti erilainen - ja uutta luova!

Menetelmät jäävät talteen, ja hintaan sisältyy kaikki materiaali sähköisenä.

Sopii erityisesti esimiehille, tiiminvetäjille, projektityön vetäjille, ja ohjaajille.

 

Luova hengähdyshetki

Osta työntekijöillesi, itsellesi, työpaikallesi luovia hengähdystaukoja. Tauko kestää 15 minuuttia, ja voit ostaa vaikka yhden, tai viisi. 💕 osta vaikka vuodeksi. Kerran kuussa, luovaa ja innostavaa, käsillä ja mielellä tekemistä. Ohjaajana luovuusvalmentaja. Tilanne johon saat tulla, jossa saat olla, ja luoda. 😍 hengähdyshetket lisäävät työhyvinvointia, työssä jaksamista ja siitä onnistumista. 💕

 

Yksi tauko, monta hyötyä.

Persoonallisen kirjoittamisen workshop

Kuinka saada yrityksen teksteihin taikaa ja iloa, jännitystä ja maustetta? Kuinka erottua omannäköisellä ja ainutlaatuisella, persoonallisella tekstillä?

 

Tietenkin kirjoittaa se itse! Ja porukalla! Ei sitä uskoisi että samalla voi olla niin hauskaa, ja tehokasta!

 

Minäpä vedän persoonallisen kirjoittamisen workshoppeja. Lähinnä yrityksen tarpeisiin, mutta onnistuu kelle tahansa, joka tahtoo omille sivuilleen erilaista tekstiä.

 

Kiinnostuitteko? Workshop voidaan pitää vaikka piknikkinä, sisätiloissa, metsässä, tai sisällä turvallisesti läppäreiden ääressä.

 

Workshopin ohjaaja: luovuusvalmentaja, tutkimusmatkailija, ja persoonallisen kirjoittamisen lähettiläs, Henna Laitinen.

 

Ja miksi?!; koska yrityksen persoonan on aika päästä näkyviin, kuuluviin, sydämiin. Koska jokainen osaa kirjoittaa ihanaa, omannäköistä, hauskaa ja koskettavaa tekstiä, kunhan saa matkaoppaaksi hyvän ja inspiroivan tyypin, jolla on työkalut laukussa ja taito hyppysissä! 😘

 

Lisätietoja miulta, henna@lahemmasluovuutta.fi

Tarjoan luovuusvalmennusta yritystarpeisiin, esim. asiantuntijaluentoina, workshoppeina, koulutuksina, teema- tai tyhypäiviin, kehittämispäiviin, tms. yrityksen tarpeisiin. Luovuusvalmennus sopii projekteihin, tiimityöskentelyyn, esimiehille, työntekijöille oman työn rinnalle. Valmennus tarjoaa näkökulmia, luovan aivopuoliskon aktivointia, sekä erittäin usein hauskaa yhteistä tekemistä!

Valmennuksessa sekoitan erilaisia taiteen lajeja sekä erilaisia harjoituksia ja menetelmiä jotka pohjaavat luovaan tekemiseen. Valmennuksen tehokkuus perustuu käsillä tekemiseen, oman mielikuvituksen ja luomiskyvyn vahvistukseen, ajatusten ja tunteiden selkeyttämiseen, sekä esim. tiimityöskentelyn vahvistumiseen luovan toiminnan avulla. Toiminta on tehokasta ja hauskaa. Valmennettavat kuvaavat harjoituksia energisoivaksi, uusia ideoita synnyttäväksi toiminnaksi.

Valmennuksen lähtökohtana voi olla asiakkaan toivoma aihe, jota lähdetään työstämään, tai valmiiksi rakennettu paketti jonka asiakas tilaa yritykselleen. Aiheita voivat olla esim. työ-yhteisön ryhmähenki, työhyvinvoinnin vahvistaminen, työyhteisötaidot, ongelmanratkaisut, työyhteisön kehittäminen, viestintä- ja vuorovaikutustaidot, innovatiivisuuden ja luovuuden rohkea käyttöönotto, tai vaikka halu ajatella täysin uudella tavalla yrityksen rakenteesta ja sisällöistä.

Yrityksille tarjoan mm. kursseja, luentoja, työpajoja, esityksiä, ja työyhteisödraamaa.

 

esim.

- viiden kokoontumiskerran kurssi

- kymmenen kokoontumiskerran kurssi

- luento

- työpaja

- luento + työpaja

- esitys (esim. seminaariin, tyhy-päivään, tms)

- työyhteisödraamaa (esim. yrityksen arvopeli, työpaikan roolipeli, tms)