Valmennukseen osallistunut:


"Kiitos Henna erittäin inspiroivasta luovuusvalmennuksesta! Tykkäsin kun käytit niin monipuolisia tehtäviä ja työkaluja luovuuteni esiin kaivamiseen. Niiden avulla sain uusia oivalluksia syvimmistä ajatuksistani. Löysin myös uusia tapoja lähestyä asioita ja katsoa ympäristöäni. Sopivasti kuljetit minut epämukavuusalueelleni ja sieltä takaisin. "Tyhjän paperin kauhu" valtasi joka tehtävän kohdalla, mutta joka kerta sen selvästi selätin. Aion ehdottomasti tulla valmennukseesi toisenkin kerran. Luovuuteni on herätelty - eihän sitä voi jättää enää uinumaan!"

 

-Anne Yritys-

Verkkokurssin käynyt:

"Tässä sinulle luovuusvalmentaja, jos olet sellaista etsinyt! Tämä ihana nainen on hyvä esimerkki sitkeydestä havitella omia unelmia! Sinnikkyydellä ne on tavoitettu, ja tässä yksi esimerkki hänen innostuneisuudestaan, paneutumisesta, intohimosta, ja halusta olla tekemisissä ihmisten kanssa, suunnitellen kaikkea kivaa meille muille. :) 

Jos sinua kiinnostaa luovuusvalmennus, niin tässä sinulle ainutlaatuisuudessaan Suomessa ainoa tässä muodossa valmennusta tarjoava valmentaja. Henna on ihana, helposti lähestyttävä, työhönsä todella panostava, mukava nainen joka varmasti osaa hommansa!

 

- Eve -"

 

Ystävän kanssa valmennuksessa ollut:

"Yhteydenpito siun kanssa on ollut tosi sujuvaa ja lämminhenkistä, luot jo viestinnälläsi etukäteisfiiliksen että meille tulee kivaa yhdessä. Vailla ennakko-odotuksia tultuani, yllätyin myönteisesti sessiosta! Käyttämäsi harjoitteet olivat monipuolisia ja hyödynsivät monia eri aisteja, introsit harjoitteisiin hyvin ja tiesimme heti mitä tehdään.

Suosikkini oli haahuilukävely, joka ruokki intuitiivista heittäytymistä erinomaisesti ja toinen favourite oli salainen kirje, joka taas lisää hyvää ympärille kanssakulkijoille! Ihanat! Haastoit meidät "teeman" mukaisesti harjoitteissa uppoamaan ystävyyteen, se oli kiva ja lähentävä juttu, ja vaikka ollaan oltu jo kauan ystäviä, tuntuu että tuon tuokion aikana opittiin jotain uutta taas toisistamme!

Luovuusvalmennus-sessio tarjosi pysähtymishetken arjesta, ei kuitenkaan ns. pääntyhjennysmeiningillä vaan tarjoamalla ajatuksia, oivalluksia ja luottamusta omaan luovuuteen. Kiitos siis siulle Henna!

 

- Ninni -"

 

Kartta minusta-workshoppiin osallistunut:

"Kiitos Henna sinulle kun tarjosit tällaisen mahdollisuuden. Mielenkiinto ja kokeilemisen halu saivat minut tulemaan. Samalla halusin löytää keinoja käsitellä jonkinlaista pysähtyneisyyden ja epävarmuuden tilaa mikä tällä hetkellä pyörii mielessä.

Asioiden paperille saaminen oli helppoa, ja sessio auttoi pääsemään kiinni erilaisiin tunnelukkoihin ja ymmärsin mistä ne löytyy kehosta. Annoit hyvin tilaa paperille työstöön ja neuvoit siinä kohtaa sopivasti. Tykkäsin puhekuplista, ja siitä että neuvoit kysymään mitä esim. kalterit haluaisivat kertoa - nyt kun kirjoitan tätä, niin saan myös vastauksen siihen. :)

 

- Silja -"