Lähemmäs Luovuutta on yhden naisen yritys saada maailmaan lisää luovuutta, niin että meistä ihan jokainen uskaltaisi sitä käyttää ja etsiä. Luovuusvalmennan yrityksiä, yhteisöjä ja yksilöitä, ryhmiä ja opiskelijoita.

 

Luovuusvalmennus auttaa mielen selkeytymisessä, ajatusten ja tunteiden käsittelyssä, oman työn tai työstettävän asian käsittelyssä, oman suunnan ja intuition löytymisessä, ja itsetyöskentelyssä - flow-tila ja ilo tulevat kuin huomaamatta, ja oman luovan puolesi kanssa liittoutuminen saa aikaan valtavan energiabuustin!

 

Luovuusvalmennus on usein käytännössä luovien menetelmien, taiteen eri lajien ja erilaisten harjoitusten sekoitus. Asiakkaan toivomaa aihetta voidaan käsitellä valmennuksen keinoin, tai mahdollista on saada esim. valmiin aiheen paketti, jonka asiakas haluaa käydä läpi.

 

Luovuusvalmennus on eräänlaista matkaa, jota saan kunnian kulkea pienen hetken valmennettavan rinnalla. Joskus teen matkaa yhdessä yhden ihmisen kanssa, joskus matkaamme pienellä porukalla. Koen että saan olla mukana monessa, näyttämässä kartalta paikkoja, ehdottamassa reittejä, sytyttämässä lampun pimeässä.

 

Ihmiset usein näkevät paremmin tuon taskulampun valossa. Moni hämmästyy omista "löydöistään", havainnoistaan, heränneistä oivalluksista ja tunteista. Monen mielestä valmennuksessa on herännyt jotain, jonka koki olevan omalla kohdallaan olematonta, tai piilossa. Koetaan ilon hetkiä, nauretaan niin että kyyneleet valuvat silmistä. Koetaan kyllä joskus ärsyyntymistä ja suruakin, koskaan ei tiedä.

Luovuusvalmennus antaa näkökulman, työkalun, kompassin omaan itseen. Ja muihin.

 

Kuinka sitten valmennan juuri sinua? Mitä teen, mitä tapahtuu? Tässä muutama vaihtoehto:

- luento luovuudesta, esim. työpaikalla

- workshop / kurssi

- ryhmävalmennus netin kautta

- henkilökohtainen valmennus netin kautta

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

henna@lahemmasluovuutta.fi

 

Yrityksen Y-tunnus: 2875059-1